Iets beters kunt u uw huid niet geven


Het Dalton Marine Cosmetics huidverbeteringssysteem is gebaseerd op de werkzaamheid van het “Celumer Marine Extract”. Dit extract bezit overeenkomstige eigenschappen als ons bloedplasma. Het lichaam herkent deze samenstelling en trekt het als een magneet naar de huidcellen. Afvalstoffen worden afgevoerd zodat de werkzame stoffen van de producten optimaal hun werk kunnen doen. Het proces van huidverbetering begint en is gegarandeerd snel zichtbaar.


Voor elk type huid is ereen passend product.


Voor mensen met huidproblemen als acne, couperose/rosacea, eczeem en psoriasis heeft Dalton Marine Cosmetics producten die specifiek gericht zijn op het betreffende huidprobleem. Uiteraard heeft Dalton ook producten gericht op anti-aging, zodat het verouderingsproces vertraagd wordt en de lijntjes vervagen. Omdat niet iedereen dezelfde huid heeft, zijn er
anti-aging producten voor de vochtarme huid, de droge huid, de gevoelige huid en de huid die wel wat energie kan gebruiken: Huidverbetering op maat. Dalton Marine Cosmetics heeft uitsluitend natuurlijke en biologische/vegetarische huidverbeteringsproducten.

Behadelingen


Basis behandeling

Tijdens deze behandeling word uw huid gereinigd, een diepte reiniging waarbij ook de onzuiverheden worden verwijderd. Vervolgd door een masker wat voor uw huid geschikt is en sluiten af met een dag of nacht verzoging


Luxe behandeling

Tijdens deze behandeling word uw huid gereinigd, een diepte reiniging waarbij ook de onzuiverheden worden verwijderd. Vervolgd door een ontspannen gelaats massage en verzorgend masker afgestemd voor uw huid. En afsluitend een dag of nacht verzorging.Bij elke gezichtsbehandeling kunt u de losse behandelingen bij boeken. Zoals epileren, harsen boven lip, verven wenkbrauwen etc.

Kijk voor alle losse behandelingen op de prijslijst.